top of page

EPAN Latvia PÅ Norgesvisitt

Tidligere i sommer hadde vi besøk av Egils Rupeks og Olga Rupeka fra EPAN Latvia. De var på besøk hos sin søsterforening, Velferdsalliansen EPAN Norway, og ønsket å se hvordan vi i FØL Norge arbeidet med fattigdomsbekjempelse her i Norge. Det var et spennende og innholdsrikt møte, hvor de fortalte om deres arbeid og engasjement i Latvia. Med på møte var også tre fra Velferdsalliansen EPAN Norway, Honoratte, Felipe og Sverre.

EPAN Lativa har fått låne en bygning i Riga, som de har mulighet til å bruke til aktivitet til innbyggerne. De har startet en kafé, hvor innbyggerne har mulighet til å låne PC og annet utstyr. De arrangerer også aktiviteter som teater og musikk.

Til tross for at våre land er forskjellige, så har vi mye av de samme problemene å arbeide med. Fattigdommen kjenner ingen landegrenser. Pensjonister og uføre har lite å klare seg på, og må søke bostøtte og annen støtte for å kunne klare seg. Dette likner mye av det vi har her i Norge også.

Vi håper at vi i FØL Norge får mulighet til å reise ned å se hvordan EPAN Latvia arbeider, og få inspirasjon videre til vårt arbeid her i Norge.Siste innlegg

Se alle

Lokallag i Oslo

Vi har endelig fått startet et lokallag i Oslo, og dette blir spennende. Giovanni Antonucci er leder av lokallaget og er klar for fullt trøkk fremover. Lenger ned på siden, k dere kan lese litt om Gio

Comments


bottom of page