top of page

Oslolagets leder

Vi har tatt en prat med Oslolagets leder. Det er fint å kunne bli kjent med han, og hva han tenker å gjøre lokalt. Lokallag er nytt for FØL og vi gleder oss til å se hvordan dette vil bli i praksis. Så vi stilte han noen spørsmål.



Fortell litt om deg selv?

Jeg liker å danse og lage mat. Er veldig sosial og ha det hyggelig sammen med andre. Jeg skal holde salsa kurs for FØL, men også ha privattimer. Min familie har restaurant i Italia, så jeg har jobbet med mat hele livet. I tillegg har jeg hatt danseskole i Italia før flyttet til Norge. Jeg håper å starte opp med i Norge snart.


Jeg har en sønn på 4 år som heter Dominic, som bor hos meg 50%. Og det betyr at jeg må tilpasse min tid som frivillig etter han. Og at vi kan ha familieaktiviteter hvor også andre kan ta med sine barn og/eller barnebarn osv.


Jeg er utdannet regnskapsfører i Italia, og jeg ønsker å arbeide med det i Norge. Så jeg er på utkikk etter praksisplass slik at jeg lærer det norske systemet.



Hva var det som gjorde at du ville være med i FØL ?

Jeg fikk tips om at FØL kunne hjelpe meg, og jeg tok kontakt med FØL. Og jeg fikk hjelp til mine saker og tenkte da at jeg også kunne hjelpe andre videre. Arbeidet til FØL i hovedsak er frivillig og trenger flere frivillige, så da var saken enkel. Det å kunne bidra til å hjelpe andre mennesker er bra, og at jeg nå også kan bidra til at flere kan være med på sosiale aktiviteter i tillegg.


Aktiviteter og sosiale arenda er viktig for alle, hvem vil du nå ut til for å få med på aktivitetene til FØL?

Jeg tror at vi må ha forskjellige aktiviteter og at vi må samarbeide med andre organisasjoner også. Vi trenger flere sponsorer og at flere vet hva vi jobber med hele tiden. Vi skal bli mer synlig.


Vil du være med i FØL? Ja, da kan du melde deg inn via våre hjemmesider her.


Vi ønsker Giovanni velkommen til oss, og ønsker Oslo lokallag lykke til med oppstarten.



Siste innlegg

Se alle

Lokallag i Oslo

Vi har endelig fått startet et lokallag i Oslo, og dette blir spennende. Giovanni Antonucci er leder av lokallaget og er klar for fullt trøkk fremover. Lenger ned på siden, k dere kan lese litt om Gio

bottom of page