top of page

Lokallag i Oslo

Vi har endelig fått startet et lokallag i Oslo. 

Giovanni Antonucci er leder av lokallaget og er klar for å arbeide mot et bedre samhold og gjnenomføre sosiale aktiviteter fremover. Lenger ned på siden, kan dere kan lese litt om Giovanni.

 

Vi har planlagt flere aktiviteter utover våren. Noen av aktivitetene vi kan nevne er sy-kurs,
salsa-kurs og matlagingskurs. 

Videre kommer vi til å ha åpne dører slik at dere kan stikke innom, og slå av en prat.

 

Vi er alltid tilgjengelig på mail og telefon. Oslolaget sin epost adresse:oslo@folnorge.no eller kontakt@folnorge.no. Telefon vi kan nåes på er 41294383.

Stationary photo

Oslolagets leder

Her er det noen ord om Giovanni:

Jeg liker å danse og lage mat. Jeg er veldig sosial og har det hyggelig sammen med andre mennesker. Jeg skal holde salsa kurs for FØL, men også ha privattimer. Min familie har restaurant i Italia, så jeg har jobbet med mat hele livet. I tillegg har jeg hatt danseskole i Italia før flyttet til Norge. Jeg håper å starte opp med i Norge snart.

 

Jeg har en sønn på 4 år som heter Dominic, som bor hos meg 50%. Og det betyr at jeg må tilpasse min tid som frivillig etter han. Og at vi kan ha familieaktiviteter hvor også andre kan ta med sine barn og/eller barnebarn.

 

Jeg er utdannet regnskapsfører i Italia, og jeg ønsker å arbeide med det i Norge. Så jeg er på utkikk etter praksisplass slik at jeg lærer det norske systemet.

Jeg fikk tips om at FØL kunne hjelpe meg, og jeg tok kontakt med FØL. Og jeg fikk hjelp til mine saker og tenkte da at jeg også kunne hjelpe andre videre. Arbeidet til FØL i hovedsak er frivillig og trenger flere frivillige, så da var saken enkel. Det å kunne bidra til å hjelpe andre mennesker er bra, og at jeg nå også kan bidra til at flere kan være med på sosiale aktiviteter i tillegg.

Jeg tror at vi må ha forskjellige aktiviteter og at vi må samarbeide med andre organisasjoner også. Vi trenger flere sponsorer og at flere vet hva vi jobber med hele tiden. Vi skal bli mer synlig.

1000013966.jpg
Stationary photo

Våre aktiviteter

Functionality You Will Love

01

Salsakurs

We would not be who we are without our eco-friendly design, which is at the core of our strategy. We are constantly working to improve our offerings and expand upon our capabilities when it comes to design and production. Get in touch to learn more.

03

Hobby/Sykurs

Hobby/Sykurs har vi hver onsdag fra  klokken 14:00 til 17:00.  Da vi ikke har 

02

Matlagingskurs

Our customers deserve the highest level of support, and we work tirelessly to maintain those standards. When you choose to work with our team, know that you are consistently choosing quality and excellence. Customer service is at the heart of everything that we do.

04

Seminarer og andre kurs

We are constantly working to improve our offerings and expand upon our technological capabilities. Our expert team of professionals is passionate about developing the most advanced tech on the market. Ready to experience the future? Get in touch.

bottom of page