top of page

FØL Norge søker deltidsansatt – 20% stilling

Ønsker du å gjøre en forskjell for de som har minst?
Bli med på laget vårt!

 

FØL Norge er en frivillig organisasjon som arbeider med å bekjempe fattigdom i Norge, og hvordan kuttene i velferdsytelser rammer enkeltmennesker. Vi arbeider for å få politikere til å skjønne at mange av de kuttene de har påført, rammer de mest sårbare gruppene, og som ikke har mulighet til å gjøre noe for å bedre sin økonomiske situasjon selv.
 

FØL Norge søker nå en deltidsansatt med varierte arbeidsoppgaver, men i første omgang ønsker vi en som har erfaring innen tekst, og kan skrive artikler til magasinet og nettsiden vår.  Dette er en ny stilling, og arbeidsoppgavene vil etableres underveis. Vi søker en som kan arbeide en 20% stilling, med prosjekt på 6 måneder, hvor det kan være mulighet for forlengelse. FØL Norge har ansatte i Bergen og i Oslo, men vi benytter oss av hjemmekontor.

Vi oppfordrer studenter til å søke på denne stillingen. Relevant utdannelse kan være journalistikk, Juss eller andre studier med erfaring innenfor tekstskrivning. Vi ønsker en som er engasjert, kreativ og har pågangsmot. Har god fremstillingsevne skriftlig, og er selvstendig i utføring av oppgaver. Erfaring innen organisasjonsarbeid er ønskelig, men ikke et krav.
Søknadsfrist 01.10.22

 

Send oss en CV og søknad på postmaster@folnorge.no

 

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

Ann Mari Trondhjem
92600282
kontakt@folnorge.no

bottom of page