top of page

Arendalsuka 2019


Det ble en hektisk tur til Arendal denne gangen. Vi var heldige å få låne plass hos Batteriet og delte denne med flere organisasjoner. Vår tildelte tid var torsdag ettermiddag og fredag formiddag. Været ble variert, litt regn på torsdag og var heldige med opphold hele fredagen så lenge vi sto.


Det ble en tidlig start på torsdag og ankom Arendal rett over kl 12.00 Og fikk tid til å ta meg en runde rundt før vi skulle stå stand kl 14.00. Jeg fikk gått rundt til de politiske partier og fortalt litt om hva FØL Norge står for og hva vi arbeider med. Siden det er lokalvalg så hadde vi fokus på Kommunalt Frikort som vi mener alle kommuner bør tilby sine innbyggere med svak økonomi. (Det kommer eget innlegg om hva Kommunalt frikort er i helhet)


Tiden går fort når det er mye som skjer, så det ble med en runde hos politikerne. Deretter var det å kommer seg på plass. Vi har fått trykket opp flott brosjyre som vi er stolte av. Og som vi delte villig ut. Mange kom og fortalte sine historier med NAV og ikke minst øknonomi. Frykten for flere kutt ligger tydelig der.


Monica Engemoen og Bodil Irene Jenssen fra OFUR. Anita Lesteberg fra FØL Norge

Vi delte dagene med Ofur og disse flotte damene alltid hyggelig å prate med.

Batteriet Sør var innom og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med de.


Dagene gikk fort og fredag var det ungdommenes dag. Så Arendal krydde av engasjerte ungdommer. Skolene hadde undervisningen i sentrum denne dagen. En flott mulighet for ungdommen å lære på en annen måte.


Vi håper at vi sees igjen neste år


Siste innlegg

Se alle

For en tid tilbake la nrk.no ut en artikkel som omhandlet en artikkel hvor en mann på 31 år hevdet at han ikke klarte å forstå brevene fra NAV uten å få hjelp av sin mor. Mannen hadde riktignok lese o

Høring – NOU 2022:20 Et helhetlig skattesystem Vi viser til høringsbrev fra Finansdepartementet og benytter anledningen til å komme med høringssvar da NOU 2022:20, som også berører FØL Norges målgrupp

bottom of page