top of page

Vi vil ikke bare overleve. Vi vil leve


Kutt i AAP, Uførereformen har gjort flere fattige, Bostøtte på ville veier. Sosiale tjenester gjør mennesker sårbare. BLI MED DU OGSÅ!

Den 22.mai går vi fra tigeren ved Østbanehallen (ved starten av Karl Johans gate) og oppover mot løvebakken. I år som i fjor går vi for å vise vår skuffelse og fortvilelse over hvordan våre folkevalgte raserer tryggheten for de som trenger den mest. Hvordan Nav behandler mennesker i en ekstremt sårbar situasjon. Hvordan bostøtten har falt vekk for flere tusen familier, samtidig som husleiene øker. Hvordan flere tusen mennesker har mistet har mistet ytelsen AAP og sliter med å kjøpe medisinene og maten de trenger etter regjeringens siste innstramninger. Dette er på tide at politikerne setter seg ned og hører på hva vi har å si. Flere foreninger deltar med sine innspill. De politikerne som ønsker skal få komme til ordet og svare på våre spørsmål. Lag gjerne plakater og slagord! Sammen står vi sterkere!


Demonstrasjonen er arrangert av FØL Norge og organisasjonen for uføres rettigheter-OFUR

Siste innlegg

Se alle

Lokallag i Oslo

Vi har endelig fått startet et lokallag i Oslo, og dette blir spennende. Giovanni Antonucci er leder av lokallaget og er klar for fullt trøkk fremover. Lenger ned på siden, k dere kan lese litt om Gio

Comments


bottom of page